4,90 metres donen el català a Abellán


  • Comparteix:

El saltador de perxa Tomàs Abellán s'endú el Campionat de Catalunya Júnior amb la marca de 4 metres i 90 centímetres. I pel que fa a l'atleta del Muntanyenc, Anna Carol, finalitza quarta en el seu debut a la categoria Júnior en un català.

Després de la cinquena plaça al Campionat d'Espanya de Sevilla, l'atleta santcugatenc esperava assolir un bon resultat al català. I ho ha fet amb èxit. Tomàs Abellán ha finalitzat primer al Campionat de Catalunya Júnior amb un salt de 4 metres i 90 centímetres, un centímetre menys que la seva segona millor marca personal aconseguida a Sevilla.

Aquest resultat dóna més esperances al santcugatenc pel Campionat d'Espanya Júnior de Saragossa. Una competició en què Abellán lluitarà per assolir la mínima per participar a l'Europeu.

Pel que fa a la saltadora de llargada Anna Carol aconsegueix la quarta plaça en el seu primer català Júnior. L'atleta del Club Atletisme Igualada fa un salt de 5 metres 27 centímetres. Carol s'esperava un millor resultat, tenint en compte que al Campionat de Catalunya absolut va finalitzar tercera amb un salt de 5 metres 41.

Anna Carol

Esperava er el mateix salt que a l'estatal de Sevilla, ,però estic contenta


Carol també es prepara ara pel nacional de Saragossa del proper cap de setmana.

Més èxits de l'atletisme santcugatenc i concretament del Club Muntanyenc. L'atleta infantil Maria Abadal ha quedat Campiona de Catalunya a la prova de 60 metres tanques amb un registre de 10 segons i 75 centèssimes. Abadal també va participar al triple salt amb una quarta plaça amb un regsitre de 9 metres i 10 centímetres. En categoria masculina, Sergi Torres va quedar segon als 1000 metres amb una marca de 3 minuts, 6 segons i 71 centèssimes.

Més notícies relacionades amb l'atletisme perquè l'atleta Oriol Cascallò finalitza a la posició 81 al Campionat d'Espanya de Cross per equips a Xerès. El santcugatenc va fer un temps de 41 minuts 17 segons, a 5 minuts del guanyador. L'equip de Cascalló, el Ripollet acaba en 14a posició a la general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.