Grans resultats santcugatencs al català júnior de Granollers


  • Comparteix:

Tomàs Abellán aconsegueix la medalla de plata al Campionat de Catalunya Júnior d'Atletisme a l'Aire Lliure en la modalitat de salt de perxa. Els també santcugatencs Eric Vives i Anna Carol assoleixen el bronze als 400 metres llisos i el triple salt respectivament.

Amb un salt de 4 metres i 70 centímetres, l'atleta santcugatenc del Medilast Sport Lleida Tomàs Abellán s'ha confirmat com a un dels grans especialistes en el salt de perxa català. Lluny però de la seva millor marca, Abellán ha finalitzat en segona posició, d'un total de nou participants, aquest Campionat de Catalunya. Escoltem el protagonista valorant la seva actuació a Granollers.

Però Abellán no ha estat l'únic santcugatenc triomfador en aquest català. Eric Vivas i Anna Carol han obtingut també bons resultats que els han portat a ocupar llocs de podi. Vivas ha finalitzat tercer als 400 metres llisos amb un temps de 51 segons i 54 dècimes. Per la seva banda Anna Carol ha assolit també la medalla de bronze, però en aquest cas en el triple salt femení. Una marca de 10 metres i 46 centímetres l'han situat en el tercer calaix del podi d'aquest català. A més, l'atleta santcugatenca de l'Igualada ha finalitzat en cinquena posició al salt de llargada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.