L'èxit està en els 500 participants


  • Comparteix:

Presentació de la cursa popular de la Floresta

Presentació de la cursa popular de la Floresta

90 inscrits s'han apuntat la 25a edició de la cursa popular de la Floresta que es disputarà diumenge 20 de juliol. La implantació del xip és la gran novetat d'enguany.

Per celebrar el quart de segle de la cursa popular de la Floresta, la organització ha presentat algunes novetats. La primera és registrar la marca dels atletes a través del xip i la segona és que la cursa formarà part de la lliga d'internet Champion Chip. La organització espera arribar als 500 participants, fet que suposaria doblar els atletes de l'anterior edició situada als 250. De moment i a falta d'onze dies, les inscripcins s'aproximen al centenar.

Antoni Salvador, secretari de la cursa.

Antoni Salvador

El xip ens ajuda a millorar la cursa


La presentació d'aquesta cursa s'ha fet a l'Ajuntament amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Amador, qui destacava la importància de la prova.

Xavier Amador

És una cursa que arriba al quart de segle i té molt de mèrit



La cursa té un pressupost de 9.000€ i se celebrarà diumenge 20 de juliol. Les categories aniran des d'infantils fins a veterans i l'inici està previst a dos quarts de deu del matí. En finalitzar la cursa hi haurà una exhibició de bitlles catalanes i una butifarrada popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.