La dona, protagonista de les 5 Milles


  • Comparteix:

Presentació de les 5 milles femenines de Valldoreix

Presentació de les 5 milles femenines de Valldoreix

Superar els 150 participants és l'objectiu. Aquesta és la idea de l'EMD de Valldoreix a la 6ena edició de les 5 milles femenines, que es disputarà el 8 de març. Elena Congost, atleta que ha disputat els Jocs paralímpics d'Atenes i Pequín, rebrà l'homenatge de l'organització

Coincidint amb el dia de la dona treballadora, l'EMD de Valldoreix torna a organitzar, per sisè any consecutiu, les 5 milles femenines. La competició, dins del calendari de curses de fons de Catalunya, s'ha convertit en un referent de l'atletisme femení. La prova tindrà lloc el diumenge 8 de març amb arribada i sortida al carrer Brollador, davant del Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. La cursa s'ha presentat aquest dilluns amb la presència de la nova vocal d'esports de l'EMD, Teresa Veciana, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Romà Cuyàs. Escoltem Cuyàs.

Romà Cuyàs

És una prova consolidada i molt important per a les dones.


L'EMD, organitzadora de les 5 milles femenines, es mostra satisfeta per consolidar aquesta cursa a nivell català. Així ho explica la seva presidenta, Montserrat Turu.

Montserrat Turu

Relacionem dona i esport. Aquest binomi és prou important.



Les inscripcions es poden formalitzar a valldoreix.cat fins el dimecres 4 de març. Les curses s'iniciaran el diumenge 8 de març amb la primera sortida a un quart d'onze del matí amb la categoria aleví i finalitzarà a dos quarts de dotze amb les veteranes. Enguany l'organització ret homenatge a l'atleta paralímpica de Castelldefels, Elena Congost. Congost ha disputat els Jocs Paralímpics d'Atenes i Pequín, però no podrà assistir a les 5 milles perquè estarà disputant el Campionat d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.