Rovira disputa l'Estatal en busca d'una plaça per l'Europeu


  • Comparteix:

Eloi Rovira vol una plaça per l'Europeu

Eloi Rovira vol una plaça per l'Europeu

El santcugatenc Eloi Rovira disputa l'Estatal d'atletisme aquest cap de setmana a Avilés. Rovira hi arriba després de vèncer el Campionat de Catalunya. L'atleta local, que es posa el podi com a objectiu, veu difícil aconseguir la mínima per classificar-se per l'Europeu que se celebra aquest estiu a Barcelona.

El santcugatenc Eloi Rovira disputa la que fins ara serà la seva cita més important de la temporada: l'Estatal. Ho farà com a vigent campió de Catalunya, però amb una marca discreta (17, 51 metres). De totes formes, Rovira aspira a pujar al podi a Avilés.

Eloi Rovira creu que pot arribar a superar el seu rècord de 18,06 metres i si s'apropa als 19 metres optarà a disputar l'Europeu que es disputa a final de mes a Barcelona. Tot i encara tenir opcions, Rovira és conscient que la classificació serà una fita complicada.

Abans de l'Europeu però, l'atleta santcugatenc se centra únicament en l'Estatal. Rovira destaca que el campionat serà molt equilibrat.

Eloi Rovira

Lluitaré pel podi tot i que és molt complicat perquè estem tots molt igualats i el nivell és espectacular.



En cas de no classificar-se per l'Europeu, Rovira disputarà la Copa el proper 3 d'agost. Una prova que servirà com a tancament de temporada pel santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.