Gonzàlez: 'Esperem sumar una trentena de medalles als campionats de Catalunya'


  • Comparteix:

El Muntanyenc vol continuar sumant més podis

El Muntanyenc vol continuar sumant més podis

Més d'un centenar d'atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat participaran al campionat de Catalunya després de classificar-se a les jornades prèvies d'aquesta competició. El coordinador tècnic de la secció d'atletisme, Manel Gonzàlez, creu que l'objectiu és arribar a les 30 medalles pel potencial que tenen els atletes santcugatencs.

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc vol continuar sumant èxits i tancar la temporada amb un bon de gust de boca en pista a l'aire lliure. Més de 100 atletes de la secció intentaran sumar el màxim de medalles al campionat de Catalunya. L'objectiu és arribar als 30 pòdis, segons el coordinador tècnic de la secció d'atletisme, Manel Gonzàlez.

Manel Gonzàlez

Crec que podem fer en total unes 30 medalles amb els nostres atletes de totes les categories i totes les proves.



Els juvenils disputen diumenge la competició a Amposta, els infantils i alevins d'aquí a 15 dies a Terrassa. Els cadets i benjamins competiran el 18 i 19 de juny al Prat de Llobregat. L'actualitat de la secció també passa per diumenge, quan se celebra al CAR una jornada familiar entre els atletes i pares de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.