Obertes les inscripcions per a la Sant Silvestre Barcelonesa als centres homologats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Sant Silvestre

Imatge d'arxiu de la Sant Silvestre

Els corredors que vulguin participar a la 13a Sant Silvestre Barcelonesa - Sant Cugat 2011 es poden inscriure a les botigues de Running Vallès o al web de la cursa. La inscripció, que té un preu de 14 euros, ha de ser de forma presencial. A més, per a tots aquells que no disposin del xip groc, l'organització donarà per dos euros un xip d'un sol ús.

Running Vallés i Benitosports Centre Comercial de Sant Cugat, Kñera Esports, California Esports i Runnersworld de Terrassa, Esports Molins i Runnersworld a Sabadell, Deportes Atleta's a Barcelona i J'Arribu de Cornellà són les botigues on els corredors que desitgin participar a la 13a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa - Sant Cugat 2011 es poden inscriure. També es pot trobar tota la informació sobre la cursa i fer les inscripcions online al web Santsilvestre.com.
A més, a partir del 19 de desembre també es podran inscriure de forma presencial a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.