L'atleta Jaume Leiva impartirà un clínic de cara a la Sant Silvestre Barcelonesa


  • Comparteix:

Jaume Leiva

Jaume Leiva

L'atleta del Runnersworld Tarragona Jaume Leiva, que participarà en la 13a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa, farà un clínic obert a tota la ciutadania el tercer i quart dissabte de desembre al parc de l'Arboretum. Aquest acte, promocional per a la cursa, servirà d'entrenament per a l'atleta català, que espera acabar entre els primers classificats.

Aquells que ho desitgin podran participar d'un entrenament dirigit per l'atleta Jaume Leiva. L'acte, promocional de la Sant Silvestre Barcelonesa, tindrà lloc al parc Arboretum el tercer i el quart dissabte de desembre. Jaume Leiva, que actualment corre al Runnersworld Tarragona, participarà a la Sant Silvestre Barcelonesa. De cara a la prova Leiva espera finalitzar com a primer atleta estatal i aspira estar entre els tres millors.

Jaume Leiva

Espero estar lliutant per les primeres posicions. Intentaré ser el primer atleta estatal i si puc acabar entre els tres primers, millor.




L'atleta s'estrenarà a la Sant Silvestre Barcelona amb el seu nou club després d'haver format part del Club Atlètic Barcelonés, que té seu a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.