Garmin, patrocinador oficial de la Sant Silvestre Barcelonesa - Sant Cugat 2012


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la Sant Silvestre Barcelonesa- Sant Cugat 2012

Imatge del cartell de la Sant Silvestre Barcelonesa- Sant Cugat 2012

L'empresa Garmin Iberia es converteix en el patrocinador oficial de la 3a edició de la Sant Silvestre, organitzada pel Club Atlètic Barcelonés i l'Ajuntament de Sant Cugat. Amb aquest acord, la Garmin Sant Silvestre Barcelonesa - Sant Cugat, és marca com a objectiu continuar creixent, tant en nombre de participants com a nivell qualitatiu i competitiu. En un principi la prova està limitada a 3.500 corredors però des de la direcció no descarten ampliar el marge als 4.500 participants. La prova es disputarà el 31 de desembre per als carrers de la ciutat.

Des de que la Sant Silvestre va arribar a Sant Cugat, ara fa dos anys, cada edició busca superar-se respecte l'anterior. Després que en el 2010, la prova fos considerada la tercera del rànquing nacional, enguany es marquen l'objectiu de ser una de les millors curses de ruta del país. És per això que, per tal d'aconseguir aquest objectiu, l'empresa Garmin Iberia ha decidit apostar per aquesta prova. I és que el director de la cursa, Domingo López, considera que la marca Garmin, reconeguda a nivell mundial, farà que la Sant Silvestre doni un salt qualitatiu.

Domingo López

Jo penso que si. És una firma molt reconeguda en l'àmbit esportiu. Nosaltres vam acceptar principalment pel reconeixent d'aquesta firma.


De moment, des de la direcció han marcat un límit de 3.500 participants, ampliable 4.500 corredors segons la demanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.