Andrés Acuña i Hasna Bahom guanyen la Mitja Marató més participativa


Temes relacionats

Els treballadors públics protesten en la sortida de la Mitja Marató (30/set/12)

Més de 2.000 incrits per a la Mitja, nou rècord d'inscrits des del 2010 (29/set/12)

L'organització de la Mitja Marató assegura que la prova es disputarà (29/set/12)

La nedadora Erika Villaécija, canvia l'aigua per l'asfalt per un dia (27/set/12)

La metgessa del CAR Montse Bellver, a la Mitja pensant en la Marató de Nova York (26/set/12)

Un 25% dels inscrits a la Mitja Marató i la Cursa Popular són santcugatencs (19/set/12)


  • Comparteix:

Andrés Acuña en el moment de guanyar la cursa

Andrés Acuña en el moment de guanyar la cursa

Andrés Acuña, de l'Adidas Domingo Catalán, i Hasna Bahom, de l'Agrupació Atlètica Catalunya, han guanyat aquest diumenge la 29a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat amb molta autoritat. La cursa es converteix en la més nombrosa de la seva història amb més de 1.800 atletes segons l'organització. La prova ha estat marcada per les protestes d'una cinquantena de treballadors de l'Ajuntament, entre ells policies municipals, que s'han fet sentir a la sortida, l'arribada i l'entrega de premis.



El canvi de circuit, molt més planer, i la 1a cursa popular de cinc quilòmetres han estat les grans novetats de la 29a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, que han afavorit la participació convertint-se en la més nombrosa de la seva història. Més de 1.800 atletes han completat els 21 quilòmetres. En categoria masculina, l'atleta de l'Adidas Domingo Catalán, Andrés Acuña, s'ha imposat amb un temps d'una hora, 10 minuts i 31 segons.

Andrés Acuña

El circuit està molt bé. Els primers quilòmetres han estat molt lents i hem anat junts, però després he agafat distància i he pogut guanyar.


En femenina, l'atleta de l'Agrupació Atlètica Catalunya, Hasna Bahom, ha guanyat per quart any la cursa amb un registre d'una hora, 21 minuts i sis segons.

Hasna Bahom

La cursa m'ha agradat i m'ha semblat diferent que l'any passat. El públic ha animat molt durant tota la prova.


Els primers atletes santcugatencs en creuar la línia d'arribada han estat Alberto Pradas i Laura Bel. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, afirma que els canvis inclosos enguany han ajudat a superar el rècord de participació.

Xavier Tizón

Amb els canvis organitzatius buscàvem l'increment de la participació i que la gent se sentís més còmoda i ho hem aconseguit.


L'organització de la Mitja Marató ha avançat que de cara a la propera edició, la 30a, organitzaran diferents actes per celebrar aquest aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.