El Muntanyenc votarà Odriozola a la federació espanyola d'atletisme


  • Comparteix:

El Muntanyenc votarà la candidatura continuista d'Odriozola a la federació espanyola d'atletisme

El Muntanyenc votarà la candidatura continuista d'Odriozola a la federació espanyola d'atletisme

El màxim responsable de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, ha avançat a Cugat.cat que votaran per la candidatura continuista de l'actual president de la federació espanyola, José María Odriozola, en les pròximes eleccions a la presidència de l'ens federatiu. González ha explicat que donen suport a Odriozola, amb 23 anys al càrrec, per l'entrada de Ramón Cid com a nou director esportiu. Les altres candidatures les encapçalen Vicent Añó i Fermín Cacho en unes eleccions que tindran lloc dissabte de la setmana vinent.

Vicent Añó, Fermín Cacho i José María Odriozola són els tres candidats a la presidència de la federació espanyola d'atletisme. Les eleccions seran dissabte de la setmana vinent, però alguns clubs ja tenen clar a qui votaran. Aquest és el cas del Club Muntanyenc que apostarà per la continuïtat de José María Odriozola amb 23 anys en el càrrec. El màxim responsable de la secció d'atletisme del Muntanyenc, Manel González, explica que la seva aposta és Odriozola per l'arribada de Ramón Cid a la direcció esportiva de l'ens federatiu.

Manel González

El nostre vot és per Odriozola perquè coneixem el seu programa i també per l'arribada de Ramón Cid a la direcció esportiva.


Les eleccions a la federació espanyola d'atletisme seran dissabte de la setmana vinent on Odriozola podria renovar el seu càrrec de president.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.