La nit del 23 de juliol es disputarà la MoonRace pels carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

La cursa es disputarà 23 juliol pels carrers de Sant Cugat

La cursa es disputarà 23 juliol pels carrers de Sant Cugat

El CAR de Sant Cugat organitza la seva primera cursa popular el 23 de juliol a la nit amb arribada i sortida a la pista d'atletisme del Centre d'Alt Rendiment. La cursa coneguda com 'MoonRace' recorrerà els carrers de la ciutat amb un circuit de vuit quilòmetres i en acabar els corredors podran gaudir d'una botifarrada. La cursa està emmarcada en el programa d'actes per celebrar el 25è aniversari del CAR.

La Moonrace tindrà lloc la nit del 23 de juliol, i tindrà un recorregut urbà de vuit quilòmetres que passarà pel Monestir de Sant Cugat, el Parc Central i els principals carrers de la població. L'inici i la meta de la cursa serà a la pista d'atletisme del CAR. En finalitzar la prova, els participants podran gaudir d'una botifarrada.

Les inscripcions a la 1a Moonrace CAR ja estan obertes, i es tancaran el 10 de juliol. Els dorsals es podran recollir al mateix Centre d’Alt Rendiment els dies previs. La Secretaria General de l'Esport i l'Ajuntament col·laboren en l'organització de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.