Ramon Adalia, Laia Gonzàlez i Claudia Rofes han assolit el podi amb la selecció


  • Comparteix:

La selecció catalana cadet masculina ha quedat primera, i la femenina ha assolit la tercera posició / Font: Joan Coll

La selecció catalana cadet masculina ha quedat primera, i la femenina ha assolit la tercera posició / Font: Joan Coll

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Ramon Adalia, Laia Gonzàlez i Claudia Rofes han aconseguit medalla al Campionat d'Espanya de Federacions. Els tres santcugatencs han pujat al podi amb la selecció catalana i en les proves individuals.

Ramon Adalia, Laia Gonzàlez i Claudia Rofes han ajudat a la selecció catalana d'atletisme cadet a assolir els seus podis al Campionat d'Espanya de Federacions celebrat a Màlaga. Adalia ha guanyat l'or en triple salt aconseguint una marca de 13,37 metres. Gonzàlez ha competit en 100 metres tanques i ha quedat segon després de completar la prova en 15,35 segons. Rofes ha aconseguit el bronze en javelina després de llançar 33,19 metres.

L'entrenador de salt d'alçada i de tanques des de la categoria cadet fins a júnior del Club Muntanyenc Sant Cugat, Carles Triadó, creu que les medalles dels atletes del Muntanyenc és un èxit per a l'entitat.

Carles Triadó

Podem estar molt contents perquè portar tres atletes del Muntanyenc al Campionat d'Espanya de Federacions és un èxit. A més els tres han aconseguit medalla en les seves proves.


Les properes cites importants del Muntanyenc són la prèvia del Campionat de Catalunya, la final del Català i el Campionat d'Espanya. Adalia, Gonzàlez i Rofes han fet mèrits per obtenir la plaça per disputar el Català i l'Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.