La Unió Esportiva Sant Cugat reafirma els seus valors en una nova Diada


  • Comparteix:

La UESC fa créixer els seus valors en una nova Diada de l'entitat, en què l'equip UESC-ASDI ha disputat el seu primer partit oficial. El 8è Torneig Ciutat de Sant Cugat de bàsquet, d'edat preinfantil i infantil, un torneig de 3x3 nocturn i el sopar de germanor del club van ser les activitats protagonistes de dissabte. Diumenge ha estat el torn del tennis taula, amb 37 participants al Torneig de No Federats repartits en les categories aleví-infantil i benjamí.

La Diada de la UESC ha ressaltat els valors de l'entitat a través d'un equip, la UESC-ASDI, que el club s'esforça a recordar que forma part de l'estructura esportiva com qualsevol altre. El conjunt vermell-i-negre ha protagonitzat les activitats de dissabte amb el seu partit contra els Lakers de Montbau, un dels conjunts catalans més potents del bàsquet per a discapacitats intel·lectuals. El partit va acabar amb triomf visitant per 71 punts de marge, però els santcugatencs van poder anotar els seus primers 14 punts oficials.

El president d'ASDI, Enric Tomás, ressalta l'orgull d'aquesta feina i les facilitats que dóna la UESC per dur-la a terme.

Enric Tomás

És un gran motor i n'estem molt orgullosos. La gràcia de l'equip és com han trobat les portes obertes, ells se senten com un equip més dins la UESC.


La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, assegura que la inclusió dels jugadors d'ASDI fa millor el club.

Mònica Mateu

Ha estat molt emotiu, tant per les famílies d'ASDI com el de la UESC. Haver pogut afegir aquests nois i les seves famílies ens fa un millor club.


A la tarda, les activitats es van ajornar fins el sopar de germanor, que va aplegar 150 persones, i el 3x3 nocturn, malgrat haver-hi previst un torneig de triples, d'habilitats i d'esmaixades.

La jornada de diumenge s'ha dedicat a l'altra secció de l'entitat, la de tennis taula, que amb el seu 4t Torneig No Federat ha reunit 37 participants. El campió en categoria aleví-infantil ha estat Niran Carretero després que s'hagi desfet en una apassionant final contra Gabriel Oliveras. En benjamí, Izan Muñoz ha superat Pau Deusedes per tres sets a un.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.