Nil Baqués, la promesa amb més futur de la UESC, seguirà al club el curs que ve


  • Comparteix:

Nil Baquès, a l'esquerra, es manté a la UESC / Font: Uesc.cat

Nil Baquès, a l'esquerra, es manté a la UESC / Font: Uesc.cat

El jugador del cadet 1 i la perla del planter de la Unió Esportiva Sant Cugat, Nil Baqués, seguirà una temporada més a la disciplina vermell-i-negra. El director tècnic del club, Sergi Sánchez, ha confirmat a Cugat.cat que Baqués ha rebut nombroses ofertes, però que ha decidit mantenir el seu compromís amb la UESC. El santcugatenc va ser el desè jugador més valorat de l'últim Campionat d'Espanya cadet.

Si el cadet 1 de la UESC s'ha guanyat per mèrits propis ser considerat una de les grans generacions de la història de l'entitat vermell-i-negra, un dels seus jugadors, Nil Baqués, n'és una mostra ben representativa. El santcugatenc ha atret l'atenció dels principals clubs catalans, però ha confiat en el projecte del club i seguirà una temporada més, la primera d'edat junior.

Baqués va ser un dels jugadors destacats del darrer Campionat d'Espanya cadet. Fins al punt de ser el desè pel que fa a valoració global, amb 17,7, onzè en la classificació de punts, amb prop de 16 de mitjana, setè en faltes rebudes i novè en percentatges de tir de dos. Per tot plegat, el director tècnic de la UESC, Sergi Sánchez, celebra que el jove jugador es quedi a la disciplina.

Sergi Sánchez

Ha estat una gran notícia, és un jugador molt important, ha tingut moltes ofertes però finalment ha cregut que la UESC té molt a oferir.


Una altra de les fites de Baqués aquesta temporada ha estat el debut del santcugatenc amb el primer equip del club al grup 2 de Copa Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.