Raquel Pérez, Puri García i Laia Martín, fitxatges per a la UESC 2014-15


  • Comparteix:

La UESC femenina, a per un nou repte a Primera Catalana amb tres noves cares

La UESC femenina, a per un nou repte a Primera Catalana amb tres noves cares

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) incorpora tres reforços per a la temporada 2014-15: dues jugadores que retornen a la disciplina santcugatenca, Raquel Pérez i Puri García, i una cara nova, Laia Martín. Pérez arriba després de jugar una temporada al Collblanc, mentre que Laia Martín i Puri García, que provenen de Barça CBS i CN Sabadell respectivament, apuntalaran el joc interior santcugatenc.

La bona feina feta durant la temporada 2013-14, amb la solvent permanència a Primera Catalana, ha fet que Germán Simón hagi plantejat una opció continuïsta de cara al curs que ve. El tècnic ha renovat la plantilla al complert menys Marina Llonch, que s'ha retirat en finalitzar la temporada. A aquestes vuit fitxes s'hi afegeixen tres jugadores més, destinades a millorar les mancances del conjunt, sobretot a prop del cèrcol.

Dues d'aquestes incorporacions són conegudes ja per la parròquia de Sant Cugat. Raquel Pérez, exterior veloç i amb gran qualitat individual, va marxar el curs passat al Collblanc de Primera Catalana, i torna per donar velocitat i ritme a l'equip. Un conjunt que aquest curs ha patit la falta de jugadores interiors contundents, motiu pel qual s'ha incorporat dues interiors: Laia Martín, que jugava al segon equip del Barça CBS però que havia entrat en dinàmica d'entrenaments amb el primer equip, que ha competit a Lliga Femenina 2, i Puri García, que va marxar fa dues temporades i que el passat curs militava a Primera Catalana.

El tècnic de l'equip, Germán Simón, descriu les habilitats de les noves incorporacions.

Germán Simón

Raquel Pérez és un molt bon reforç per la línia exterior, la Puri García és una jugadora molt interessant i la Laia Martín és una jove que ens pot donar un cop de mà a nivell interior.


Amb aquests fitxatges, l'entrenador assegura que es millora el nivell de l'equip i afronta amb optimisme la segona temporada seguida a Primera Catalana.

Germán Simón

Hem millorat la plantilla, podem aspirar a més coses però dependrà molt de com es reforcin els altres equips.


Germán Simón també ha anunciat que hi ha la possibilitat d'omplir la dotzena fitxa pendent. La UESC només ho faria si trobés una aler polivalent, que pugui jugar tant a prop del cèrcol com lluny d'ell. El fitxatge es farà si es troba una oportunitat d'aquest perfil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.