La UE Sant Cugat masculina guanya a Granollers en un bon segon temps


  • Comparteix:

La UESC assoleix la segona victòria en dos partits

La UESC assoleix la segona victòria en dos partits

L'equip masculí de la UESC ha guanyat (67-77) a la pista del Granollers a la segona jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han marxat al descans amb cinc punts per sota dels granollerins, però la reacció vermell-i-negra no s'ha fet esperar i Alberto Reyes amb 20 punts i Roger Guàrdia amb 15 s'han erigit amb la principal arma ofensiva dels vermell-i-negres.

La UESC ha iniciat el partit amb facilitats defensives davant un Granollers que ha aprofitat aquest fet per situar-se per davant en els dos primers quarts. De fet els locals han arribat al descans amb un favorable 47 a 42. A la represa, Marc Guillem ha insistit en dos factors claus, millorar el rebot defensiu i obligar que el joc d'atac dels granollerins fos més llargs. Amb aquests dos aspectes corregits, la UESC ha millorat i ha començat a dominar el matx.

Els santcugatencs han acabat guanyant per 10 punts de diferència i sumen el segon triomf de la temporada. L'entrenador de l'equip, Marc Guillem, destaca el canvi de xip fet pel seu conjunt a la segona part.

Marc Guillem

Hem assegurat el rebot defensiu i els hem obligat a jugar en estàtic.


Alberto Reyes amb 20 punts, Roger Guàrdia amb 15, Víctor Curto amb 11 han estat els més destacats en el capítol ofensiu. La UESC rebrà dissabte l'Onyà, conjunt que és nouvingut a la categoria.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.