Una UE Sant Cugat massa irregular cau contra l'AB Premià


  • Comparteix:

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) perd contra el Premià (70-77) víctima de la seva irregularitat. Les santcugatenques no poden mantenir la bona dinàmica i veuen trencada la ratxa de tres victòries seguides al grup 2 de Primera Catalana. L'encert de les visitants en les últimes possessions i un segon quart per oblidar de les locals han estat determinants per la victòria del Premià.

Pas enrere de la UESC després que la passada jornada vencés el líder imbatut del grup, el Tordera. Les vermell-i-negres no han pogut amb un Premià que arribava penúltim. El rendiment de les de Germán Simón ha estat com una muntanya russa, amb estones de molta efectivitat i altres d'estancament ofensiu. En els primers compassos del partit les vermell-i-negres han vist cistella amb facilitat, encertades des de lluny i seleccionant bé les oportunitats. Això les ha dut a distanciar-se ràpidament i agafar fins a 13 punts de marge.

Ara bé, en el segon quart les locals s'han quedat sense idees per complet, s'han col·lapsat i han rebut un parcial de 0 a 14 que ha donat el domini del partit al Premià, perilloses des del tir exterior. La desconnexió de les de Germán Simón ha durat fins al principi del tercer quart, moment en què s'ha augmentat el nivell defensiu i Maite Cuesta ha revolucionat el partit amb tres triples. La UESC s'ha tornat a posar per davant, però de nou ha patit un estancament que s'ha traduït en un nou parcial visitant.

A l'últim quart el quadre s'ha repetit. Les santcugatenques han protagonitzat un parcial de 7 a 0, i han mantingut un curt marge fins les últimes possessions. La UESC ha jugat un tram final de matx amb precipitació, i ha acabat sucumbint al Premià. El tècnic de l'equip, Germán Simón, assegura que el seu equip no ha fet un bon partit.

Germán Simón

Hem fet un mal partit, no hem estat bé, hem fet una baixada molt gran i els hem deixat entrar en el partit. Hem comès molts errors.


La Unó Esportiva Sant Cugat visita el cap de setmana que ve la pista d'un altre equip que està per la part baixa de la classificació, el Boet Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.