La UE Sant Cugat femenina s'imposa a la pista del SAFA Claror, un rival directe

Victòria important de les de Germán Simón

La UESC femenina guanya (55-59) el SAFA Claror en un partit molt igualat, corresponent a la 13a jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les de Germán Simón completen la setmana perfecta la victòria, que es suma al triomf d'aquest dijous passat en partit ajornat davant el JET B.

En un matx marcat per la baixa de la base Alicia Hidalgo, les vermell-i-negres han sortit amb força i dominaven el marcador per nou punts al final del primer quart. Tot i aquest petit avantatge, les santcugatenques s'han encallat en atac al segon quart i això ha facilitat a les rivals avançar-se al marcador (37-31) al descans.

Al tercer quart, les de Germán Simón han millorat en defensa, cosa que els hi ha permès trenar contraatacs i retallar punts al marcador (48-46) i posar-se per davant finalment en un últim període molt ajustat.

La victòria acosta al capdavant de la classificació les vermell-i-negres, que han sumat dos triomfs en només tres dies. El dijous es van imposar còmodament (70-48) al JET B en un partit ajornat.

Segons l'entrenador de les vermell-i-negres, Germán Simón, l'equip està molt content després de sumar dues victòries en menys de tres dies.

German Simon

Estem molt contents i positius per guanyar després de les vacances, perquè mai no saps com estarà l'equip. És una victòria més però ens ajuda a la classificació.

Les santcugatenques reben la pròxima setmana a l'escola Sant Gervasi a la catorzena jornada del grup 2 de Primera Catalana.