El Masnou sotmet a un dur correctiu a una desdibuixada UE Sant Cugat

La Unió Esportiva Sant Cugat pateix un sever correctiu (49-78) a mans del líder, el Masnou, fa la pitjor anotació de la temporada i suma la tercera derrota consecutiva al grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han entregat el matx ben aviat, sobretot a partir de la lesió de Lluís Curto, que ha patit una luxació en un dit. Marc Guillem, tècnic de la UESC, ha reconegut que el seu equip es troba en el moment més complicat del curs.

Lluny d'obtenir la reacció en forma de victòria balsàmica per començar amb bon peu l'any i encarar el 2015 amb sensacions positives després d'un final complicat de 2014, la UESC s'ha ensorrat davant un sòlid líder, que ha col·lapsat qualsevol intent de perill dels locals i ha trobat facilitats per anotar. Malgrat que l'inici ha estat descrit per un joc elèctric per part de tots dos equips, el matx ha fet un punt i apart al minut 8.

En una acció fortuïta, Lluís Curto ha patit una luxació en un dit. Sense el seu base titular, la UESC ha començat a perdre el nord i s'ha ofegat en un mar de dubtes, que ha aprofitat el Masnou per començar a obrir escletxa. Només Roger Guàrdia, malgrat fer-ho des de jugades individuals, ha generat cert temor en la defensa visitant. Els vermell-i-negres arribaven al descans amb només 20 punts, per 34 del rival.

Al principi del tercer quart ha semblat que la UESC havia recuperat la cara al partit, però el tir exterior del Masnou ha tornat a enfonsar els locals, que s'han vist incapaços de recuperar les forces i han acabat sent testimonis del domini del rival. El tècnic de la UESC, Marc Guillem, reconeix que es troba en el moment més difícil des de l'inici de temporada.

Marc Guillem

Vens d'un Nadal complicat perquè pots entrenar poc per manca d'instal·lacions, just abans hem fet una baixada important i no hem pogut ser nosaltres mateixos.

La nota positiva del partit ha estat el debut amb el primer equip del jugador del júnior 1 Miquel Cànoves. El proper compromís és clau perquè els de Guillem recuperin la moral. Serà divendres a dos quarts de deu quan els santcugatencs visitin la pista del CB Vic, avantpenúltim classificat.