La UE Sant Cugat femenina perd a Olot davant un rival directe

Les de Germán Simón no poden amb l'Olot

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina perd (54-40) davant l'Olot al primer partit de la segona volta al grup 2 de Primera Catalana de bàsquet. Davant un rival que acumulava quatre victòries en cinc partits, les vermell-i-negres han acusat les baixes d'Aleyda Llobet, Alícia Hidalgo i Ana Alegre i no han pogut competir davant un equip garrotxí que es distancia a la classificació. La derrota fa caure les santcugatenques a la zona de promoció de permanència.

La manca d'encert per part santcugatenca ha marcat tot el matx, ja des de bon principi. Al primer quart, les olotines han agafat un avantatge de 7 punts i les de Germán Simón han anat a remolc des d'aquell moment, incapaces de sobreposar-se a les baixes. Tot i que a mitjans del segon quart han aconseguit retallar de nou fins als sis punts de diferència, finalment les santcugatenques han marxat al descans 10 punts per sota.

Les garrotxines han sortit amb força al tercer quart, decidides a tancar el partit i dos triples han culminat un parcial de 8 a 2 que feia molt difícil la remuntada de la UESC. Els pocs efectius dels què disposava a la direcció de joc, només comptava amb una jugadora a la posició de base, tot i que Raquel Pérez ha fet un gran partit com a base suplent, han influit en la baixa anotació de les vermell-i-negres. Finalment, còmoda victòria de les olotines (54-40).

L'entrenador de la UESC, Germán Simón, assenyala que la manca d'encert ha estat la clau i que les baixes hi han influit molt.

Germán Simón

Ha estat un partit amb marcador baix. Hem tingut molt poc encert en trams de la primera i la segona. Però si haguessim tingut tot l'equip haguessim jugat d'una altra manera.

Amb aquesta ensopegada, les de Simón baixen a l'11a posició, la primera que promociona per no descendir. La setmana vinent, les vermell-i-negres reben el Granollers a la 17a jornada del grup 2 de Primera Catalana.