La UE Sant Cugat recorda la seva solidesa i supera el CB Granollers

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina torna a sorprendre un dels equips grans del grup 2 de Primera Catalana i supera el guerrer CB Granollers (51-46). Les santcugatenques han trencat una ratxa de tres ensopegades consecutives contra un equip que arribava tercer a la classificació.

Ja havia passat en anteriors jornades, i de nou la UESC ha protagonitzat la sorpresa de la jornada. Les de Simón arribaven amb dubtes després de tres derrotes seguides, i ha estat contra un dels conjunts capdavanters de la taula quan s'han erigit com un equip sòlid i consistent en els moments complicats del partit. Malgrat el canvi d'horari, més d'hora de l'habitual, les vermell-i-negres han sortit a pista intenses, ràpides en les seves accions i precises.

Aquest bon joc ha obligat el tècnic visitant a demanar un temps mort a només tres minuts de l'inici. La producció des de les posicions interiors generada per Puri i Laia Martín donava el lideratge a la UESC, que ha abaixat una marxa als següents minuts arribant al primer quart tres punts per sobre (10-7). Al segon quart, les granollerines han tocat la tecla adequada amb una pressió a tota la pista que ha ofegat les locals i que les ha situat per davant en el marcador.

Un parcial que ha respost les vermell-i-negres a través de la verticalitat de jugadores com Alicia Hidalgo, arribant al descans amb tres punts d'avantatge (20-17). Al tercer quart les defenses han passat a protagonitzar el joc, amb variants zonals per part de tots dos equips. La igualtat es traduïa en avantatges mínimes de les locals que les visitants igualaven a la següent possessió.

A cinc minuts per al final, però, les locals han sabut trobar les milors opcions en atac i ser serioses darrere, agafant un marge de vuit punts que han gestionat amb maduresa en el darrer minut matx. El tècnic de la UESC, Germán Simón, assegura que aquest resultat els dóna confiança per als següents compromisos.

Germán Simón

Podem competir contra tothom, ara tenim una altra sortida complicada però hem d'anar amb la mateixa confiança. Aquest partit ens dóna una pilota d'oxigen important.

Amb aquesta victòria les santcugatenques sumen vuit triomfs i podrien acabar la jornada fora de les posicions de promoció de descens.