La UESC torna a veure's les cares a casa amb un dels grans de Copa Catalunya


  • Comparteix:

Sergi Balagué i els seus companys tenen un nou repte de prestigi

Sergi Balagué i els seus companys tenen un nou repte de prestigi

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) repeteix escenari aquest cap de setmana. De nou, un dels grans del grup 1 de Copa Catalunya visita el pav 1 de la Rambla del Celler, en aquesta ocasió el segon, el CB Mollet, en un partit que es disputarà dissabte a un quart de vuit del vespre. La plaga de lesions dels santcugatencs segueix i David Carbonell, amb molèsties al genoll, és dubte seriós per al matx.

La UESC continua de pega amb les lesions. Per si no fossin suficients la baixa d'Adrià Mesa i Una Garcia en una plantilla tan curta, ara és una de les darreres incorporacions, David Carbonell, que serà dubte seriós per a les següents setmanes. Això obliga de nou Mario del Campo a utilitzar jugadors del planter, fórmula amb la qual, de moment, s'ha sortit prou bé. De fet, el cap de setmana passat derrotava a casa un dels principals candidats a l'ascens, el Boet Mataró.

I si parlem de candidats a ser a Lliga EBA, el rival que visita aquest cap de setmana el pav 1 en torna a ser un exemple en majúscules. Amb homes de la qualitat i experiència de Pedro Cuesta i Darío Naharro, el Mollet ha arribat a la 23a jornada de competició en tercera posició, en un lloc òptim per ser al play-off d'ascens a Lliga EBA. Els molletans esperen mantenir el marge de tres partits que ostenten respecte el cinquè classificat. Per tot plegat, el tècnic de la UESC, Mario del Campo, considera el partit un nou desafiament.

Mario del Campo

Torna a ser una final per a nosaltres, torna a ser un equip molt experimentat. És un desafiament una altra vegada per a nosaltres.


Els santcugatencs clouran amb aquest partit el seu particular 'Tourmalet', que els ha dut a enfrontar-se a tres dels cinc primers classificats les darreres cinc jornades. A hores d'ara, els de del Campo tenen un marge de tres partits amb la promoció de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.