La UE Sant Cugat afronta una cita clau per acostar-se a la salvació matemàtica


  • Comparteix:

La UESC espera tancar quasi de forma matemàtica la permanència

La UESC espera tancar quasi de forma matemàtica la permanència

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) viu aquesta jornada una cita marcada en vermell al calendari per tancar abans que no acabi el curs la permanència al grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques són a dos triomfs de distància de la promoció de descens, que a hores d'ara marca el CESET de Girona, precisament l'equip que visiten les de Germán Simón aquest dissabte a partir de les set de la tarda.

Fa ja jornades que la UESC duu la calculadora a la mà per cercar la fórmula més propícia per embutxacar-se la permanència directa. I en qualsevol d'elles, el partit d'aquesta cap de setmana es presenta com un element clau dins l'equació. Un triomf a la pista del CESET, que a hores d'ara marca la salvació, implicaria que les de Germán Simón es quedin fregant la salvació matemàtica.

En cas de triomf, les vermell-i-negres rebran el cap de setmana següent el SAFA Claror, l'altre equip que es troba al llindar de les posicions de permanència, i si encadenen els dos triomfs ja signaran de forma directa la permanència a dues jornades per al final de la fase regular. Ara bé, el partit de la primera volta davant les de Girona ja va evidenciar que no es tracta d'un equip assequible. El CESET va esgarrapar el triomf del pav 1 per 12 punts (60-72).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.