La UE Sant Cugat tanca el curs amb la renovació de Simón encara pendent


  • Comparteix:

Germán Simón encara no ha contestat la proposta de renovació

Germán Simón encara no ha contestat la proposta de renovació

El conjunt femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) tanca aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda la temporada al grup 2 de Primera Catalana amb la incògnita de saber si Germán Simón renovarà com a entrenador de l'equip. Les vermell-i-negres s'enfronten sense res en joc a un Sant Andreu Natzaret que, de la seva banda, es troba immers en la lluita per l'ascens en un darrer cap de setmana clau.

Fa dues setmanes, la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, reconeixia en una entrevista al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que el club havia ofert la renovació a Germán Simón, proposta que de moment no ha obtingut resposta per part del tècnic. Amb aquesta incògnita acaba la temporada el primer equip femení de la UE Sant Cugat, amb la feina feta i amb la tranquil·litat, això sí, de saber que la temporada que ve seguirà competint a Primera Catalana.

Qui no pot dir el mateix és el rival de la UESC aquest cap de setmana, fet que, no obstant això, no és una mala notícia per a ell. El Sant Andreu Natzaret no sap si es mantindrà a Primera o si optarà a l'ascens a Copa Catalunya. Les badalonines, terceres empatades a triomfs amb el segon, el CB Granollers, i el quart, l'Escola Sant Gervasi, viuran una darrera jornada d'infart, amb l'objectiu de situar-se en segona posició i apropar-se a la màxima categoria del bàsquet català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.