La UE Sant Cugat tanca el curs esgarrant l'ascens del Sant Andreu Natzaret

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina esgarra l'ascens del Sant Andreu Natzaret després de superar l'equip badaloní (56-42) a l'última jornada de competició al grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques han completat un partit seriós, mostrant la seva vessant més sòlida. El tècnic de l'equip, Germán Simón, ha dit en declaracions a Cugat.cat que valorarà la proposta de renovació durant aquesta setmana.

Malgrat l'evident distància entre tots dos equips a la classificació i el fet que el Sant Andreu s'ho jugava tot i la UESC no s'hi jugava res, han estat les locals les més endollades en els primers compassos de partit. Serioses en defensa, han incomodat el potencial visitant, que s'ofegava en l'entremat defensiu de Germán Simón.

Al segon quart s'ha mantingut la tònica, amb protagonisme per les defenses i baixa anotació, una situació en què les vermell-i-negres han pres una petita avantatge que ja no han deixat anar. El tercer quart, de fet, ha estat el que ha definit el triomf local. La superioritat de les de Simón a prop del cèrcol s'ha traduit en segones i terceres opcions fruit del rebot ofensiu. Això, unit a una major definició en atac de la UESC, li ha donat un marge de fins a 14 punts al final del tercer quart.

En la recta final del partit el Sant Andreu ha intentat retallar distàncies amb dos triples consecutius, però la pausa de les de Simón i el fet que hagin perdut els nervis amb l'actuació arbitral, contundent a l'hora de xiular faltes visitants, ha acabat fent decantar la balança del triomf cap a les vermell-i-negres.

El tècnic vermell-i-negre ha assegurat després del partit que reflexionarà sobre la seva continuïtat aquesta setmana, valorant quin projecte vol la UESC de cara a la temporada que ve.