El Qbasket visita el Pallejà en l'anada del play-off de salvació a Segona Catalana


  • Comparteix:

El Qbasket femení inicia l'elimnatòria de permanència

El Qbasket femení inicia l'elimnatòria de permanència

El Qbasket Sant Cugat femení inicia aquest diumenge a les set de la tarda el play-off de permanència a Segona Catalana, que l'enfronta al Pallejà. Les blau cel han perdut els darrers 14 partits que han disputat, fet que les ha col·locat a la 14a posició del grup 3, mentre que les pallejanenques han clos la fase regular en 11è lloc al grup 2. La sèrie és al millor de tres partits, amb el partit de desempat, en cas de ser necessari, a la pista del Pallejà.

L'element clau per al rendiment del Qbasket si vol mantenir la categoria a Segona Catalana serà millorar l'estat d'ànim, ferit a hores d'ara tenint en compte les 14 derrotes seguides que duen, o el que és el mateix, un triomf que se'ls resisteix des del primer cap de setmana de febrer. Per provar de sorprendre el Pallejà a l'anada serà clau imposar un ritme alt de partit davant un rival que basa el seu joc en el poder interior, amb jugadores potents a prop del cèrcol.

Jaume Rovira només tindrà la baixa d'Eva Rosell, així que podrà dur a terme rotacions que refresquin l'estat físic de l'equip i permetin que es mantingui la velocitat en el joc. Malgrat arribar a l'eliminatòria com el conjunt, segons la classificació, més dèbil, el tècnic del Qbasket es mostra esperançat tenint en compte que considera el seu grup de fase regular més fort que el del rival.

Jaume Rovira

El grup del Pallejà hi ha equips d'inferior qualitat que els de la nostra lliga. Això diu molt a favor de la nostra lliga, ens hauria de donar un plus de joc, però a les eliminatòries és molt difícil preveure com sortirà.


El rendiment com a local del Pallejà fins ara és de sis victòries i nou derrotes, un altre motiu per l'optimisme per al Qbasket.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.