La UE Sant Cugat de Germán Simón arrenca contra la Bisbal Bàsquet


  • Comparteix:

Alberto Reyes, un dels dos jugadors que continuen respecte la temporada passada

Alberto Reyes, un dels dos jugadors que continuen respecte la temporada passada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina estrena l'era Germán Simón aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre contra la Bisbal Bàsquet al pav 3 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs, que han formalitzat aquesta setmana la darrera incorporació, la de l'italià Luca Fowler, enceten el cinquè curs consecutiu a Copa Catalunya. I ho fan amb una plantilla pràcticament nova, amb la continuïtat de només dos jugadors, Lluís Curto i Alberto Reyes.

Paciència. Aquest és un dels elements clau en les primeres jornades de la temporada de la nova UESC masculina, tenint en compte el necessari període de cohesió per a una plantilla pràcticament nova. Quim Fernández, José Luis Martín, Patrick Reyes, Héctor Rodríguez, Oriol González, Arnau Sanahuja, Hernán Olaguibe i el ja esmentat Luca Fowler. Fins a vuit fitxatges, juntament amb les renovacions de Curto i Reyes, que primer han de convertir-se en un bloc i després veure on és el seu sostre.

Davant hi haurà un equip, la Bisbal Bàsquet, que té com a principal arma la línia exterior, fet que va en detriment del rendiment a prop de la pintura, des d'on la UESC espera fer mal a través dels seus jugadors interiors. Tot plegat, en un enfrontament que es disputarà al pav 3 de la Rambla del Celler i no al pav 1, escenari habitual dels partits dels vermell-i-negres. Un fet que, segons el nou tècnic dels santcugatencs, Germán Simón, és una llosa per al seu equip, tot i reconèixer que és una bona oportunitat per sumar un triomf.

Germán Simón

No jugar a la nostra pista no és un factor positiu, però la il·lusió és el que passa per davant de tot. Tenim expectatives de fer una bona temporada.


Simón s'estrenarà al capdavant de l'equip masculí després de deixar un cicle de dues temporades com a entrenador del sènior femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.