AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Una UE Sant Cugat ferida per les baixes s'estrena com a visitant a Sabadell


  • Comparteix:

La UESC es veurà les cares amb un dels rivals forts de la categoria

La UESC es veurà les cares amb un dels rivals forts de la categoria

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina viu a la pista del CN Sabadell el primer desplaçament de la temporada, un partit que es disputa aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda. Les santcugatenques, amb baixes sensibles, van obrir la temporada el cap de setmana passat amb un triomf treballat contra un recent ascendit, el Vedruna Gràcia. Les sabadellenques van patir la derrota més ajustada de la primera jornada a la pista del Vilassar.

Si el cap de setmana passat era un equip que ha aterrat aquest curs a Primera Catalana provinent de Segona, aquesta jornada el repte és diametralment oposat: el duel és contra un nouvingut, en aquest cas, que procedeix de Copa Catalunya i que la temporada passada va baixar de la màxima categoria del bàsquet català sumant només dos triomfs en 18 partits. Malgrat això, el perill rau en la continuïtat del projecte, que ha mantingut entrenador i peces clau, i s'ha reforçat amb jugadores de Copa.

Tot això serà amb una UESC plagada de baixes, algunes d'elles sensibles. Les santcugatenques perden centímetres amb la lesió de Puri i la baixa per motius personals de Marta Carreño, absències a les quals se sumen les de Maite Cuesta i Raquel Pérez, que minven el potencial des del perímetre.

El segon entrenador de les santcugatenques, Oriol Antràs, ressalta la dificultat del compromís.

Oriol Antràs

Entenc que té una idea continuïsta, amb reforços de Copa Catalunya, i en principi ha de ser un equip que ha d'estar disputant les posicions de dalt.


Tenint en compte aquestes baixes, la UESC es reforçarà amb les jugadores del sènior B Íngrid Monclús i Saioa Lucas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.