Un Qbasket amb bones vibracions avalua el seu moment de forma davant l'Almeda


  • Comparteix:

Unai Garcia i els seus companys esperen tornar a guanyar / Font: Qbasket Sant Cugat

Unai Garcia i els seus companys esperen tornar a guanyar / Font: Qbasket Sant Cugat

El Qbasket Sant Cugat torna a la competició després d'una setmana de descans davant el quart classificat del grup 3 de Primera Catalana, l'Almeda, que visita aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda. Els santcugatencs van trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives amb un triomf clau a la pista del Ripollet, rival directe a la zona de promoció de permanència.

En una entrevista a Cugat.cat, Ernest Santana manifestava la seva satisfacció pel treball i actitud dels seus jugadors, però oferia autocrítica davant uns resultats que han situat el Qbasket amb quatre triomfs i set ensopegades en les 11 primeres jornades de la seva història a Primera Catalana. Aquest rendiment els ha dut a ocupar la primera posició de la promoció de permanència, la 11a, empatat amb el CB Prat, darrer equip que se salva de forma directa.

Tot plegat, amb una pèssima ratxa entre les jornades 7 i 11 en què l'equip va passar de la vuitena posició a la zona perillosa amb cinc derrotes seguides. Precisament abans de l'aturada del passat cap de setmana els santcugatencs van reaccionar i van desfer-se del Ripollet a domicili, en una pista sempre dura de visitar. Aquest cap de setmana és el torn de fer-se forts a casa, un pav 1 que de moment ha viscut només dos triomfs en cinc derrotes. El rival, un Almeda que és quart i que lluita per apropar-se a les primeres posicions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.