La valentia del Sant Pep esgarra el debut de Senpau amb la UESC

Cesc Senpau debuta al capdavant de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) amb una patida derrota davant el Sant Josep de Badalona (79-87), líder invicte del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han batallat durant tot el matx tractant de tu a tu el millor equip de la categoria, però un contundent parcial als minuts finals ha esgarrat els esforços de la majoria dels minuts del partit. Els vermell-i-negres sumen sis victòries i sis derrotes i es mantenen a prop de les posicions de promoció de descens.

Abans del seu debut, Senpau feia només una promesa per aquest dissabte: esforç. Els jugadors de la UESC han recollit la petició i han provat de mantenir l'esgotadora intensitat que proposa el que fins ara s'ha erigit com un equip infalible, el Sant Josep de Badalona. L'inici ja augurava que els santcugatencs haurien de posar tota la carn a la graella. Pedro Cuesta donava el tret de sortida amb un trimple, i tots dos equips han acceptat el duel i han imposat un ritme anotador infernal, amb possessions curtes i defenses toves.

En aquest abús de l'atac, el Sant Pep ha adquirit una mínima avantatge a mitjans del segon quart (26-31) i s'ha aplicat en defensa, fent minvar l'encert anotador de la línia interior de la UESC que havia liderat el seu atac en els primers compassos. La distància s'ha eixamplat fins els 10 punts al descans, amb un triple visitant sobre la botzina (39-49). Els de Senpau han respost amb un parcial de 8 a 0 a la represa que els ha situat de nou en la lluita pel partit, i fins i tot s'ha col·locat per davant.

A mesura que s'apropaven els moments decisius del partit tots dos equips han augmentat en imprecisions, i quan restaven pocs minuts Cuesta ha anotat un triple que destava la caixa de trons dels badalonins, que han sotmès a una tempesta de punts a una UESC incapaç ja de mantenir el ritme.

Senpau té el cap de setmana que ve un altre compromís de pes: el seu primer desplaçament serà a la pista del tercer, el Cerdanyola.