El Campus de Tecnificació de la UESC arriba al 80 per cent d'ocupació


  • Comparteix:

Andreu Lladò i els participants durant la sessió de dilluns / Foto: UESC

Andreu Lladò i els participants durant la sessió de dilluns / Foto: UESC

El 1r Campus de Tecnificació de Nadal de la Unió Esportiva Sant Cugat ha comptat amb 20 participants del total de 25 places ofertades des de dilluns fins aquest dimecres. Els assistents han pogut gaudir de les sessions de tècnics experimentats com Andreu Lladò, Carles Giralt i Víctor Cruz.

El club vermell-i-negre ha cobert el 80 per cent de les places ofertades amb tres sessions magistrals destinades als jugadors infantils, cadets i juvenils. En la sessió de dilluns, Andreu Lladò, responsable de la Minicopa Endesa, s'ha centrat en el bot. En la de dimarts, Carles Giralt, entrenador del SESE de Copa Catalunya i amb més de 20 anys d'experiència a les banquetes, ha treballat nocions defensa un contra un i conceptes generals del sistema d'atac. I en el darrer dia de campus, Víctor Cruz, ha centrat la sessió en la finalització i el tir.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.