Sant Cugat es postula com a Ciutat del Bàsquet català del 2017


  • Comparteix:

Sant Cugat vol ser Ciutat del Bàsquet català al 2017

Sant Cugat vol ser Ciutat del Bàsquet català al 2017

Sant Cugat presenta candidatura per ser Ciutat del Bàsquet català del 2017, fet que suposaria organitzar actes esportius i formatius durant tot l'any. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha confirmat que ja s'ha enviat la petició a la federació catalana per ser la ciutat escollida i que l'ens federatiu veu amb bons ulls la proposta santcugatenca.

La Fundació de la Federació Catalana de Bàsquet decidirà quina és la Ciutat del bàsquet català al 2017. Sant Cugat vol aconseguir aquesta distinció que ara mateix ostenta Sant Fruitós del Bages per aquest 2016. L'any de la Ciutat de Bàsquet comença al gener o febrer amb un acte institucional a l'Ajuntament on es reben el Patronat de la Fundació i la comissió organitzadora, i una personalitat de la ciutat fa una conferència.

Després del tret de sortida, les activitats esportives i socials programades es converteixen en les protagonistes. L'acte final, al novembre, és un sopar que distingeix persones o entitats relacionades amb el bàsquet local i del territori.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, confirma que Sant Cugat vol convertir-se en Ciutat del Bàsquet català al 2017.

Eloi Rovira

Hem fet la petició a la federació i estem esperant la resposta.


La UESC, el Qbasket Sant Cugat i l'escola Europa participarien activament de l'organització de les diferents activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.