La UE Sant Cugat no es refia dels resultats d'una Bisbal Bàsquet amb una plantilla envejable


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) inicia aquest cap de setmana la segona volta davant un rival perillós tot i la seva posició a la classificació, la Bisbal Bàsquet. Els santcugatencs visiten els empordanesos aquest dissabte, a tres quarts de sis de la tarda. Els de Cesc Senpau van veure aturada la bona ratxa la jornada anterior davant un poderós líder, la Unió Bàsquet Sant Adrià, i cerquen tornar a apropar-se a la zona alta de la classificació.

La principal dada que demostra que la Bisbal és un equip millor del que diu la classificació és que de les seves 10 derrotes set han estat en les situacions finals de partit. El rival de la UESC d'aquesta jornada té una plantilla farcida d'experiència i d'homes que han militat a Lliga EBA, entre els quals destaca la qualitat de la seva línia exterior, liderada per Edu Montiel, i la contundència dels homes a prop de la cistella, amb la qualitat de Roger Oliva.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, valora la qualitat dels de la Bisbal i remarca la seva experiència.

Cesc Senpau

És un equip que competeix molt bé, que té molta experiència en Copa i en categories superiors. Me l'espero motivat i engrescat.


Al partit, no hi serà Luca Fowler, jugador que va marxar a Itàlia, el seu país d'origen, per vacances de Nadal i que no ha tornat des de llavors. L'aler no s'ha posat en contacte amb el club, que desconeix el perquè de l'absència del jugador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.