La Unió Esportiva Sant Cugat espera el Minguella amb la premissa de recuperar sensacions


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) pretén oblidar la passivitat defensiva del cap de setmana passat en la derrota davant la Bisbal Bàsquet i tornar a recuperar sensacions. L'avantpenúltim del grup 2 de Copa Catalunya, el Minguella, visita aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre el pav 1 de la Rambla del Celler. Els vermell-i-negres van superar els badalonins a l'anada, en el segon partit del curs.

La UESC havia iniciat una trajectòria ascendent en joc, actitud i resultats des de l'arribada de Cesc Senpau a la banqueta, però el cap de setmana passat fins i tot el mateix tècnic dels vermell-i-negres va mostrar la seva insatisfacció pel poc esforç defensiu dels seus homes, situació que va provocar la derrota a la pista de la Bisbal Bàsquet. Una prestació que hauran de millorar els santcugatencs si volen superar un compromís, a priori, assequible.

El Minguella és l'avantpenúltim, de 16 partits n'ha perdut 13 i, de fet, té el mateix balanç que el cuer, el Sedis Hidrology. Els de Badalona han encadenat cinc derrotes consecutives, i l'última victòria que va aconseguir va ser contra el penúltim, el Club Natació Terrassa. Els de Senpau, de la seva banda, han perdut el ritme del grup capdavanter, que és ja a tres partits de distància, però ha de començar a anotar triomfs amb regularitat per no apropar-se a la zona perillosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.