El CB Vic exhibeix les debilitats d'una UE Sant Cugat amb els arguments esquinçats

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es mostra impotent davant un CB Vic amb moltes més possibilitats i pateix la novena derrota (59-79) de la temporada al grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs han arribat a situar-se quatre punts per darrere amb més cor que sentit de joc, però els majors recursos dels vigatans han acabat sentenciant el matx. Els de Senpau poden acabar la jornada amb només un partit de marge respecte la promoció de descens.

Els greus problemes amb el rebot han estat la primera manifestació de la superioritat dels visitants a prop del cèrcol. Lamin Sima, pivot dels vigatans, ha estat amo i senyor de les dues pintures, i la UESC errava en intentar desactivar les connexions entre la línia exterior i la interior. L'única bona notícia era que el resultat es mantenia ajustat, però la dèbil resisitència local ha caigut en les últimes possessions del primer quart (13-21).

Al principi del segon temps, la UESC hi ha posat coratge i fins i tot ha retallat distàncies, una força que es representava en Jordi Riera, jugador júnior que ha estat el que millor ha plantat cara Sima. Malgrat situar-se en una posició de perill respecte el Vic, l'encert visitant en les últimes accions abans del descans ha posat terra per mig (30-42). A la represa, els locals han augmentat una marxa en tasques d'esforç físic i s'han tornat a apropar.

La poca efectivitat des de fora dels visitants i el fet d'haver rebaixat el seu rendiment interior ha fet que els de Senpau tornessin a entrar de ple en el partit, i quan més a prop eren a l'últim quart (51-55), dos triples seguits dels vigatans han tornat a trencar el partit i ha esgotat les últimes reserves de gasolina dels locals, que han abaixat els braços i han acabat perdent per 20 punts.