Una UESC ensopida perd davant el Vilassar i s'allunya encara més de la permanència directa


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina perd (56-66) un partit vital per a les opcions de permanència directa al grup 1 de Primera Catalana davant el CB Vilassar de Dalt. Les santcugatenques han arribat a anar 16 punts per darrere i, malgrat un últim intent de remuntada, han acabat cedint un nou triomf al pav 1 de la Rambla del Celler. Les de Rafa Delgado acaben la jornada a dos partits de la salvació directa.

Els primers compassos del partit han estat els únics de clar domini vermell-i-negre, amb un parcial de 8 a 0 que s'ha aturat en sec quan les visitants han desactivat les opcions interiors de la UESC, han començat a trobar bones opcions i han tornat el parcial (8-10). El control de les vilassarenques del ritme del partit ha crescut al segon quart, amb un inici fulgurant que les ha col·locat 12 punts per sobre.

L'única notícia positiva que tenia la Unió Esportiva Sant Cugat era el coratge d'Alícia Hidalgo, que ha impulsat la dinàmica de l'equip. Les de Delgado han trobat el ritme i velocitat necessaris per situar-se a només quatre punts (24-28), però les últimes possessions abans del descans han tornat a eixamplar la distància (26-35). El partit s'ha obert i ha augmentat l'anotació, i en aquest escenari les visitants han augmentat el domini.

La major efectivitat del Vilassar contrastava amb la manca d'encert de la UESC, i les maresmenques s'han embalat des del tir exterior per dominar el marcador per 16 punts (38-56) a 6 minuts per al final. Delgado ha demanat un temps mort que ha estat efectiu, les locals han dut a terme una defensa pressionant que ha canviat el sentit del matx i les vermell-i-negres han retallat fins els sis punts. Ara bé, la distància era massa àmplia i no s'ha pogut culminar la remuntada.

Les santcugatenques tornen a jugar a casa després de les vacances de Setmana Santa i ho faran de nou contra un rival important: el Lluïsos de Gràcia, equip al qual persegueix la UESC i que és un dels que té dues victòries més que les de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.