La UE Sant Cugat perd contra el Lluïsos de Gràcia i s'allunya de la salvació directa


  • Comparteix:

La UESC té cada vegada més complicada la salvació directa

La UESC té cada vegada més complicada la salvació directa

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina cau davant el Lluïsos de Gràcia (40-59) a la jornada 24 del grup 1 de Primera Catalana i perd opcions d'acabar la fase regular en places de salvació directa. Les santcugatenques acumulen 14 derrotes en 24 partits i tenen sis partits per eixugar la diferència amb la desena plaça, que ostenta el Vilassar de Dalt amb dos triomfs més i amb el bàsquet average a favor.

La jornada d'aquest cap de setmana podia significar un pas endavant per les opcions de les vermell-i-negres d'evitar la promoció de permanència, però les barcelonines han assaltat un pav 1 que a la segona volta s'ha tornat molt més vulnerable. A diferència del primer tram de curs, en què la UESC es va mostrar sòlida, les de Rafa Delgado només han pogut vèncer en un dels cinc partits que han disputat a casa des de la jornada 16.

El cap de setmana que ve, a més, les de Sant Cugat tenen el desplaçament més complicat fins al final de temporada: visiten la pista del cinquè, el Sant Andreu Natzaret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.