La UE Sant Cugat vol acabar amb la irregularitat davant d'un os dur de rosegar, el Sant Josep


  • Comparteix:

La UESC tenen una visita complicada amb baixes sensibles

La UESC tenen una visita complicada amb baixes sensibles

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita aquest diumenge a dos quarts de vuit la pista del segon classificat, el Sant Josep, a la jornada 27 de Copa Catalunya de bàsquet. L'equip de Cesc Senpau, que ja no es juga res aquesta temporada, viu submergit en una dinàmica irregular tot i que treu la seva millor versió davant els conjunts de la part alta de la classificació.

La UESC encara el partit a la pista del Sant Josep amb el potencial molt minvat per les lesions, ja que no podrà comptar amb Robert Cosialls, Quim Fernàndez i Lluís Curto a la pista del segon classificat. L'entrenador vermell-i-negre ha posat els ulls en el filial, però el sènior B també està tenint problemes de lesions tot i que Senpau es mostra content amb els efectius que sí que han completat els entrenaments de la setmana.

El rival d'aquesta jornada, el Sant Josep, té una plantilla amb molta experiència però també amb gent molt jove i de talent. Els vermell-i-negres hauran de controlar el rebot per tenir un bon balanç defensiu davant un equip que juga molt bé en transició i aprofita el control del rebot per donar-li velocitat al seu joc. El tècnic santcugatenc, Cesc Senpau, assegura que les claus per fer un bon partit és controlar els seus tres homes més importants.

Cesc Senpau

Intentar condicionar l'activitat ofensiva dels seus tres referents. Si som capaços de fer això bé tindrem les nostres opcions.


La UE Sant Cugat està en zona de ningú i ja no es juga res aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.