El femení de la UESC colpeja primer en el play-off per la permanència a Primera Catalana

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya (62-55) el Nou Bàsquet Olesa en el primer partit de l'eliminatòria de permanència a Primera Catalana de bàsquet. Les noies de Rafa Delgado han sabut trencar el partit en el segon quart i suportar les escomeses d'un Nou Bàsquet Olesa que només s'ha pogut acostar en el marcador a base de triples. Les santcugatenques jugaran diumenge de la setmana que ve el segon matx de l'eliminatòria a Olesa, on podria tancar la salvació en cas de triomf.

El partit s'ha jugat amb molta intensitat per part de tots dos equips i ha començat amb un primer quart amb un baix percentatge anotador (8-10) pel Nou Bàsquet Olesa. En el segon, les locals han millorat i han pogut endur-se una bona renda al descans (31-20). El segon quart ha estat clau per trencar el partit per a una UESC que ha sabut administrar l'avantatge i mantenir la calma en els moments en què les visitants més apretaven. Al final, les santcugatenques han tancat la victòria per set punts.

El segon entrenador de la UESC, Oriol Antràs, creu que han estat justos guanyadors del partit.

Oriol Antrás

L'Olesa ha estat un rival difícil i hem pogut trencar el matx en el segon quart. Crec que ha estat una victòria merescuda.

Si les santcugatenques perden a Olesa, jugaran el tercer partit a casa per desempatar l'eliminatòria. És un matx que es disputaria d'aquí a dos dissabtes a partir d'un quart de vuit de la tarda.