El femení de la UESC vol acabar la feina a la pista de l'Olesa i certificar la permanència


  • Comparteix:

Les santcugatenques certificarien la permanència amb una victòria

Les santcugatenques certificarien la permanència amb una victòria

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina busca el triomf que certifiqui la continuïtat a Primera Catalana a la pista del Nou Bàsquet Olesa, en el segon partit d'una eliminatòria de permanència on les santcugatenques són favorites. Les noies de Rafa Delgado van guanyar el primer partit de la promoció de descens a casa i una victòria a domicili mantindria la categoria.

La complicada temporada de la Unió Esportiva Sant Cugat, repleta d'absències per motius físics o professionals que han impedit una continuïtat en els resultats, pot acabar amb un dolç final. Després de trobar-se abocades a la promoció de descens, les noies de Rafa Delgado han sabut capgirar la situació i són a una victòria de certificar la permanència.

El rival en qüestió, el Nou Bàsquet Olesa, apel·la al factor pista i jugar davant els seus per sorprendre el conjunt de Sant Cugat i forçar el tecer enfrontament. Tot i així, parteixen com l'equip més fluix i hauran de suar de valent si volen endur-se la victòria. De totes maneres, la condició de favorites de les de Rafa Delgado els hi pot jugar en contra i no es poden relaxar si volen aconseguir la permanència aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.