Ernest Santana no continuarà al capdavant del masculí del Qbasket Sant Cugat


  • Comparteix:

Ernest Santana deixa el Qbasket / Font: Qbasket Sant Cugat

Ernest Santana deixa el Qbasket / Font: Qbasket Sant Cugat

El tècnic del masculí del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana, no continuarà la temporada que ve al capdavant del projecte a la Primera Catalana. Els santcugatencs han aconseguit la permanència en el seu primer curs a la categoria, però Santana ha decidit donar per finalitzat el seu vincle amb el club santcugatenc després de dos cursos. El conjunt presidit per Quique Aranda anunciarà en els propers dies qui serà el substitut de Santana.

Després de dues temporades al capdavant del Qbasket Sant Cugat, Ernest Santana marxa de l'entitat. Santana, que va fitxar quan l'equip estava a Segona Catalana i el va classificar cinquè, ha dirigit aquest any l'equip a Primera Catalana, categoria obtinguda per un intercanvi de places la temporada passada. Tot i haver de jugar el play-off per la permanència i superar el SE Sant Medir a l'eliminatòria, Santana ha decidit donar per finalitzat el seu vincle amb l'entitat santcugatenca.

L'entrenador ha assegurat que la relació amb el club és excel·lent i que en cap cas deixa el club per desavinences amb la junta directiva i la direcció esportiva. El motiu passa per una necessitat d'un perfil diferent de tècnic que, segons Santana, s'adeqüi millor a les característiques de la plantilla. Santana creu que fer aquest pas és una manera de mostrar l'agraïment a l'entitat.

Ernest Santana

Penso que els jugadors necessiten un altre tipus d'entrenador, més metòdic. Com m'han tractat tan bé, penso que cal fer un pas al costat.


L'entrenador ha remarcat el valor del treball del president, Quique Aranda, i del directiu Javier Martínez durant la seva estada al club. El Qbasket Sant Cugat busca ara un nou tècnic que doni continuïtat al projecte per intentar el salt de categoria d'aquí a unes temporades. De moment, no s'ha escollit qui dirigirà l'equip, tot i que fonts del club han apuntat que en els propers dies s'anunciarà el nom del nou tècnic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.