La UE Sant Cugat prescindeix de Lluís Curto de cara a la temporada vinent


  • Comparteix:

Lluís Curto, en una imatge d'arxiu

Lluís Curto, en una imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha decidit que la temporada que ve no comptarà amb el base Lluís Curto. Curto, que va arribar a la UESC a mitjans del curs 2011/12, ha estat el director de joc i un dels elements clau en l'esquema de les últimes temporades, tot i que en els darrers temps ha perdut pes en el joc de l'equip. Curto s'afegeix a la baixa d'Alberto Reyes com a comiats destacats de cara al curs vinent.

Lluís Curto ha estat, juntament amb Alberto Reyes, un dels pals de paller de la UESC les últimes temporades. La seva determinació des de la línia de tres, qualitat que l'ha convertit en un els triplistes referents de Copa Catalunya, així com el seu lideratge com a director de joc l'ha fet ocupar la posició de base titular en pràcticament totes les fases de la seva estada a Sant Cugat.

Ara bé, aquest curs les lesions han fet minvar la seva presència a pista i de cara la temporada que ve el projecte ideat per Cesc Senpau passa per altres perfils de jugadors. Malgrat això, Senpau lloa la tasca de Curto durant les temporades en què ha estat a la UESC.

Cesc Senpau

Nosaltres li vam fer saber que estàvem valorant molts aspectes. Al final ens hem decantat per altres opcions, això no vol dir que nosaltres no valorem la seva trajectòria.


Curto ha anunciat que la temporada que ve competirà al Sant Nicolau a Lliga EBA. Més enllà de Curto i Reyes, la UESC ja ha anunciat les baixes d'Hernán Olaguibe, Héctor Rodríguez i José Luis Martín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.