La UE Sant Cugat s'enfronta a la força col·lectiva d'un recent ascendit, el Sant Gervasi de Mollet


  • Comparteix:

Robert Cosialls, a l'esquerra, pivot de la UE Sant Cugat

Robert Cosialls, a l'esquerra, pivot de la UE Sant Cugat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina canvia de registre respecte la primera jornada i passa de veure's les cares amb un candidat a l'ascens com el Vic a enfrontar-se al Sant Gervasi de Mollet, recent ascendit a la Copa Catalunya de bàsquet. Els santcugatencs van patir davant el potencial dels d'Osona i cerquen, aquest diumenge a dos quarts de sis, el primer triomf de la temporada contra un rival, a priori, més assequible.

Després de començar el curs davant el conjunt més potent de la categoria, Cesc Senpau ha celebrat la reacció dels seus homes: segons l'entrenador, bon treball i ànim per seguir millorant en els aspectes en què més mancances està tenint l'equip, la coordinació en atac col·lectiu i la sincronització en l'aspecte defensiu. Tot plegat ho avaluarà davant un conjunt que acaba d'aterrar a la categoria i que ha mantingut el bloc que el va dur a terme a fer una excel·lent temporada a Primera Catalana.

Un Sant Gervasi que té a les seves files un vell conegut de la UESC, Jordi Vilavella, i que destaca per un bon rendiment a la línia exterior i un dèficit en centímetres a la pintura, característica, això sí, generalitzada en tota la categoria. Més enllà de tot això, un altre dels trets a tenir en compte, segons l'entrenador dels santcugatencs, és el tamany de la pista molletana, que és molt petita, aspecte del qual alerta Senpau.

Cesc Senpau

És un equip que és coneix, que té bones virtuts, que juguen bé en atac. Emparats en una pista peculiar es trobarà còmode.


Cesc Senpau tindrà tots els jugadors disponibles per a la jornada d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.