La UE Sant Cugat rep un altre dels conjunts aspirants a l'ascens, el CB Sant Josep de Badalona


  • Comparteix:

La UESC, a fer-se forta a casa

La UESC, a fer-se forta a casa

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre un dels equips, de nou, amb més potencial del grup 1 de Copa Catalunya de bàsquet i aspirant a l'ascens, el Sant Josep. De la mateixa manera que el CB Vic, el primer visitant al pav 1 de la temporada, els badalonins esperen ser entre els quatre primers per optar a pujar a Lliga EBA.

Si hi ha un equip que té la projecció de ser un dels dominadors de la categoria, aquest és el Vic. Ara bé, si n'hi ha un altre que li pot fer ombra, i ja s'hi ha postulat, és el Sant Josep. Liderats per l'incombustible Pedro Cuesta, que ja les ha fet de tots colors al pav 1 des de la consolidació de la UESC a Copa Catalunya i que és l'únic jugador que es manté respecte la temporada passada, els de Badalona han construït una plantilla amb la qual esperen posar en problemes als rivals allà on vagi.

De moment, juntament amb Boet Mataró i CB Granollers, forma part del grup de tres equips que han estat els únics entre els 14 participants de la lliga que han sumat els dos triomfs. Ara és el torn del renovat i jove projecte de Cesc Senpau de fer front a aquest perill. Amb el Vic no va ser capaç de mantenir l'alta tensió competitiva proposada pels vigatans, fita que hauran d'assolir si volen fer-se amb el segon triomf del curs davant el Sant Josep, després d'obtenir el primer a la pista del Sant Gervasi de Mollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.