Una UE Sant Cugat erràtica segueix sense trobar arguments i perd davant la solidesa del CB Olot


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina es perd en un reguitzell d'imprecisions, segueix sense trobar el seu joc i cau (54-67) davant la solidesa del Club Bàsquet Olot, un dels equips destinats a ser a la part alta del grup 2 de Primera Catalana. Les de Vicenç Poblet han estat llastrades per nombroses pèrdues de pilotes que han donat encara més opcions a un equip olotí amb una major capacitat col·lectiva de joc. Les santcugatenques encadenen cinc derrotes seguides i continuen a prop de la cua de la classifiació.

La UESC segueix en període de creixement i consolidació, així que la seva capacitat competitiva depèn de l'estat de gràcia de les seves jugadores jornada rere jornada abans no obtinguin un nivell de regularitat en el joc coral que els doni solidesa col·lectiva. En un partit com el d'aquesta setmana, en què les santcugatenques han estat imprecises en la passada i han malgastat bona part de les seves possessions per pèrdues de pilota, les possibilitats de victòria han estat quasi inexistents ja des de l'inic de la segona part.

Als dos primers quarts, els equips s'han estavellat i diluït davant les propostes defensives rivals, amb zones i pressions que han entorpit les possessions ofensives. Ara bé, la UESC ja ha començat a cometre errors no forçats i l'Olot ha aprofitat la seva major capacitat de circular pilota i combinar amb encert, així com la contundència en els contactes en defensa, per arribar al descans amb domini (28-33). Ha estat un avantatge que ha estat curt gràcies, en bona mesura, a l'encert de Saioa Lucas.

El descans ha servit perquè les olotines fessin encara un pas més, i a la represa han atacat sense descans la cistella local fins superar la frontera dels 10 punts de diferència. Vicenç Poblet ha recorregut al temps mort per aturar la sagnia. De nou, Saioa, la jugadora amb més perill de la UESC aquesta jornada, ha mantingut les seves al partit, però el joc coral de l'Olot ha anat minant la tímida resistència local per agafar distància a poc a poc i tancar el triomf amb tranquil·litat.

La Unió Esportiva Sant Cugat segueix amb una victòria i suma ja cinc derrotes. Dissabte que ve visita el Club Natació Sabadell, equip que acumula dos triomfs i quatre ensopegades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.