La UE Sant Cugat busca davant el Badalonès la tercera victòria consecutiva a Copa Catalunya


  • Comparteix:

Els santcugatencs esperen continuar amb la bona ratxa

Els santcugatencs esperen continuar amb la bona ratxa

La Unió Esportiva Sant Cugat juga aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre contra el Badalonès a la setena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs intentaran fer bo el triomf a la pista del Bisbal Bàsquet contra un Badalonès format per jugadors molt experimentats, que es troba per sota a la classificació.

Sembla que els vermell-i-negres han iniciat una ratxa de resultats positiva amb dues victòries consecutives que els han pujat fins al sisè lloc a la classificació, amb quatre victòries i dues derrotes. Durant la setmana els vermell-i-negres han tingut diversos jugadors amb molèsties, que han aconseguit recuperar.

Els rivals tenen unes gran individualitats, amb experiència en categories superiors. Des de principi de temporada han patit canvis i això no els ha permès tenir regularitat en el joc, malgrat el perill que tenen alguns dels seus homes, com comenta el tècnic santcugatenc, Cesc Senpau.

Cesc Senpau

Sempre estan molt ficats en els partits i tenen jugadors amb molta experiència. Intentarem estar el màxim possible concentrats i intentar que no surtin les seves individualitats.


Els de Cesc Senpau tenen la baixa de Jordi Costa, que en el partit contra la Bisbal Bàsquet es va ressentir de les molèsties en el turmell. Els santcugatencs comptaran amb el jugador del filial Carles Ferreras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.