El masculí de la UESC supera el Badalonès i encadena tres victòries seguides

La Unió Esportiva Sant Cugat derrota amb comoditat el Badalonès (67-51) a la setena jornada del grup 1 de Copa Catalunya i ja mira cap a la part alta de la classificació. Els santcugatencs han anat de menys a més i s'han fet amb el control del partit amb una bona defensa i l'encert en el tir exterior. L'equip de Cesc Senpau és quart amb cinc victòries i dues derrotes.

La UESC ha sortit al partit un pèl adormida i el Badalonès no ho ha desaprofitat. Els visitants s'han posat per davant en el marcador i han dominat el joc amb molt bona circulació de pilota i més intensitat que els vermell-i-negres. S'ha arribat al final del primer quart amb 15-20 per als de Badalona. A partir del segon quart, el partit ha canviat com un mitjó. La UESC ha posat una marxa més, sobretot en defensa, i ha millorat clarament a l'hora de tancar el rebot ofensiu. Els de Cesc Senpau han aconseguit capgirar el marcador i arribar al descans amb 37-35 a favor.

Aquesta dinàmica s'ha mantingut després del pas pels vestidors. El Badalonès s'estavellava una vegada i una altra contra la bona defensa santcugatenca i el pav 1 de la Rambla del Celler vibrava amb cada cistella que eixamplava la diferència a favor dels locals. Un cop més, la fortalesa de Deivi sota la cistella ha jugat un paper clau i la UESC ha aconseguit marxar fins els 10 punts d'avantatge al final del tercer període (51-41).

Els vermell-i-negres no han abaixat el ritme i han pogut gestionar amb comoditat el resultat durant l'últim quart. Al final victòria clara per al conjunt de Cesc Senpau, que encadena tres victòries consecutives i s'acosta als llocs capdavanters amb cinc victòries i només dues derrotes.

Cesc Senpau

A la segona part ens han fet 16 punts i hem demostrat molta solvència, però en atac hem estat erràtics. Seguim fent-nos forts a casa, que és un dels objectius de la temporada.

Dissabte que ve, els santcugatencs visiten la pista del Sant Narcís.