Una UE Sant Cugat impulsada pels jugadors del planter supera el CN Sabadell


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) presumeix de planter i es desfà del Club Natació Sabadell (77-70) gràcies al bon rendiment dels jugadors de la casa. Les baixes de Jordi Costa i Quim Fernández, bases del primer equip, han estat substituïdes per Noé Garcia, del júnior 1, i David Pascual, del segon equip. A més, Oriol Centelles, també del filial, ha estat un dels altres jugadors destacats del partit. La UESC tanca amb bon gust de boca l'any al grup 1 de Copa Catalunya.

Després de quedar-se sense cap dels seus directors de joc, Cesc Senpau ho va tenir clar: no calia buscar al mercat sinó mirar al planter, una premisa d'acord amb el seu llibre d'estil. De moment, el rendiment ha donat la raó al tècnic. Noé García ha estat titular i, amb un joc atrevit, ha estat amo del ritme del joc i ha liderat el primer avantatge dels santcugatencs. De fet, l'alta anotació ha dut fins els 26 punts la UESC en el primer quart.

La UESC ha sabut aturar l'home més perillos dels sabadellencs, Jonathan Ramírez, i els de Senpau han trobat un bon equilibri entre el joc exterior i interior, trobant bons espais per anotar i generant perill des de prop del cèrcol. Al descans, la UESC manava per 13 punts (45-32), i al tercer quart el joc àgil imposat per García i un alt rendiment de la rotació ha eixamplat el domini fins els 17 punts. Ara bé, ha estat llavors quan han aparegut la veterania i qualitat dels noms propis del CN Sabadell.

Jonathan Ramírez ha despertat i ha catapultat els seus a la remuntada, en què també ha estat essencial l'encert en el tir exterior de Roger Dam, exjugador de la UESC. Els locals han perdut referents en atac i s'han vist aclaparats pel talent de Ramírez, fins deixar la diferència a només quatre punts. Amb el joc farcit de dubtes, qui ha tornat a posar claredat ha estat Robert Cosialls, que ha tornat a marcar diferències amb dues cistelles clau per acabar deixant un dolç triomf al pav 1.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, destaca la importància de l'impacte dels jugadors del planter.

Cesc Senpau

Quan tenim baixes, aprofito per donar confiança a nois que estan entrenant. És el cas de Noé García, David Pascual i Oriol Centelles.


La UESC arriba a les vacances de Nadal a prop de la zona d'ascens, amb set victòries i quatre derrotes. La competició torna el 14 de gener, quan els santcugatencs tornin a jugar a casa davant el CB Artés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.