La UE Sant Cugat espera no haver perdut ritme en la visita del Femení Sant Adrià B


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada / Font: UESC

Imatge del partit d'anada / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina rep aquest dissabte a les set de la tarda un dels equips més potents del grup 2 de Primera Catalana, el Femení Sant Adrià B. Les santcugatenques esperen no haver perdut ritme de competició després d'ajornar el partit del cap de setmana passat. Les vermell-i-negres havien acumulat dues victòries consecutives i havien sortit de les places de promoció de descens.

Marta Rosanas havia aconseguit, en poques setmanes, retornar esperit competitiu i lluitador a l'equip, una dinàmica que es va traduir en dos triomfs seguits. Aquesta ratxa ha donat aire i espai per treballar amb una tranquil·litat que poc havia trobat l'equip durant el primer tram de curs. Ara, el conjunt espera que aquest bon moment no s'hagi tallat amb el partit ajornat del cap de setmana passat.

El compromís d'aquest dissabte avaluarà l'estat de forma i la capacitat de reacció de la UESC, tenint en compte que qui visita el pav 1 és una de les principals plantilles del grup, la del Femení Sant Adrià B, cinquena classificada amb 12 victòries en 17 partits i un enfrontament pendent.

Al partit d'anada, les noies entrenades llavors per Vicenç Poblet van encaixar una dura derrota al feu adrianenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.